martedì 26 dicembre 2017

Espressopotje gebruiksaanwijzing

Het espressopotje wordt ook wel percolator, koffiepotje, caffettiera en Moka Express Bialetti genoemd. Ik gebruik de termen in deze handleiding een beetje door . Het bekendste espressopotje is de Moka Express van het Italiaanse Bialetti.

Uiteraard kan dit prima met een espressomachine, maar er gaat niets boven een pruttelend espressopotje op de eigen kookplaat. Het espressopotje is in Italië in vrijwel elk huishouden wel te vinden. Ook in Nederland is het espressopotje vrij bekend.


Koffie voor de fijnproever: Barista spelen is niet altijd.

Koffie voor de fijnproever (2)postott 2008Altri risultati in forum. Copia cacheTraduci questa paginaago 20- Foruben benieuwd wie er ervaring heeft met een espressoptje om koffie te zetten op de camping; tevens zoek ik een slaapcabine voor in . Leida legt het gebruik van de Bialetti percolator uit en laat zien hoe je heel eenvoudig espresso kunt. Koffie zetten met italiaanse moka, eenvoudige uitleg voor heerlijke koffie in Italie. De Moka's zijn verkrijgbaar in 1-kops tot . Het typisch Italiaanse espressopotje (of mokkapotje) wint terrein in Nederland!


Bekijk het uitgebreide assortiment op Simonlevelt. Wie heeft een hele precieze gebruiksaanwijzing voor me?

Italië heb leren kennen als cafetière een espressopotje. Met de tijd zijn er heel wat verschillende methodes van koffie zetten bij gekomen: Snelfilter, Cafetière, Turkse koffie, Al fresco, Espressomachine, Espressopotje . Thuis pakte ik mijn nieuwe espressopotje uit en las volkomen overbodig de gebruiksaanwijzing. Eerst in het Italiaans, toen in het Engels en in het Frans. Iedereen kent die leuke percolator koffiepruttelpotjes die je op het gasfornuis zet: water onder in het espressopotje, koffie in het filterbakje, . Er zijn maar weinig mensen die direct na aankoop van een nieuw apparaat de gebruiksaanwijzing doorlezen.


En al helemaal niet de pagina's die verderop in . In de vakantie heb ik het espresso-potje herontdekt. We hebben een speciale etagére cadeau gekregen maar heb geen gebruiksaanwijzing hoe de magnetron hiervoor in te stellen.

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.

Post più popolari