giovedì 20 aprile 2017

Vase pentru plita cu inductie

Pentru gatitul pe o plita cu inductie, trebuie utilizate vase pentru gatit precum oale, tigai sau tavi cu baza magnetica. Afla ce caracteristici are un set de oale bun special.

Plitele cu inducție sunt foarte moderne și foarte practice. Vasele pentru plita cu inducție pot avea orice mărime, mai ales la cele care nu au . Dacă ai decis să îți cumperi o plită cu inducție ai aflat probabil că ai nevoie și de cele mai bune oale pentru plita cu inducție, deoarece la o astfel de plită nu . Folosesc o plită încastrată, cu inducţie, cu patru ochiuri.

Fumul şi flacăra lasă urme uneori imposibil de „scos” cu detergent şi bureţi de vase. Cumpara Oale, Cratite Tavi de la eMAG la preturi avantajoase. Imi voi lua cat de curand plita cu inductie si cu ocazia asta probabil va trebui sa schimb un pic vasele de gatit.


Copia cacheSimiliTraduci questa paginaCând vă întrebaţi dacă trebuie să cumpăraţi vase noi pentru plita cu inducţie nouă, amintiţi-vă că mărimea nu contează. Aparatele electrocasnice de gatit folosesc mai multe surse de caldura pentru a prepara mancarea, iar cele mai des folosite sunt cele pe: gaz, .

Daca ai o plita electrica trebuie sa stii ca nu vor merge toate oalele. Plita cu inductie foloseste un camp magnetic pentru a transmite caldura pe fundul oalei si . Inlocuieste plita electrica sau aragazul cu o plita cu inductie, care foloseste puterea electromagnetica pentru a. Nu sunt indicate vasele din aluminiu sau cupru. De aceea o plită cu inducție funcționează numai dacă se utilizează vase speciale cu fund din oțel sau fontă sensibile magnetic. Compara preturile la Inductie si Ustensile de bucatarie, gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine online! Vase pentru plite cu inductie trebuie sa fie confectionate dintr-un material special, fier, fonta sau un anumit tip de inox.


Pentru plita cu inducţie puteţi folosi orice vas electromagnetic (puteţi verifica acest lucru cu un magnet). Tigaie Tefal Talent Pro, Inductie, cm. Cratita cu capac Gorenje CW55SC, Inductie, cm.


Tigaie Wok Gorenje CW WCP, Inductie, cm. Aluminiul, cuprul sau pyrex-ul (yena) nu vor functiona niciodata pe o plita cu inductie. Alegeti insa cu incredere vase pentru gatit din otel sau .

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.

Post più popolari